Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en heb je tijd over om bij te dragen aan verschillende interessante onderzoeken? Wij zijn op zoek naar


Assistenten beleidsonderzoek


Bureau Bartels voert beleidsonderzoek uit voor opdrachtgevers in de (semi)publieke sector. Wij werken voor ministeries, sociale partners, regionale overheden en andere organisaties die actief zijn binnen het sociaal of economisch domein.

WIE ZIJN WIJ?

De onderzoeksopdrachten van Bureau Bartels handelen over uiteenlopende maatschappelijk relevante onderwerpen. Zo zijn we bijvoorbeeld actief op het gebied van armoede en schulden, zorg en welzijn, scholing en arbeidsmarkt, gezond en veilig werken, duurzame inzetbaarheid, kennis- en innovatiebeleid en regionaal-economische ontwikkeling. Onze rapporten worden regelmatig aangeboden aan de Tweede Kamer. Bekijk de kennisgebieden op deze website om te zien wat wij zoal doen.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent bijvoorbeeld bezig met (het afronden van) een universitaire studie of zoekt een baan om naast overig werk en/of privé te combineren.
  • Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken.
  • Je hebt goede onderzoeksvaardigheden: uitvoeren van deskresearch, voorbereiden en afnemen van verschillende soorten gesprekken en interviews, analyseren van gegevens (zowel kwantitatief als kwalitatief) en schrijven van heldere rapportages.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
  • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je bent flexibel inzetbaar.

WAT BIEDEN WIJ?

Bureau Bartels biedt een brede en gevarieerde werkomgeving met interessante opdrachten en een collegiale sfeer. De communicatielijnen binnen ons bureau zijn kort en er heerst een open en niet-hiërarchische werksfeer. Je krijgt bij ons volop de ruimte om je te ontwikkelen, omdat je meedraait in verschillende projecten. Je leert omgaan met verschillende typen opdrachten en opdrachtgevers. Het bruto uurloon bedraagt € 14,00 per gewerkt uur. De vakantietoeslag bedraagt 8% van het brutoloon. Het aantal vakantiedagen wordt naar rato verrekend en maandelijks uitgekeerd bij je salaris. Je kan vanuit huis werken of bij ons op kantoor; je krijgt hiervoor een reiskosten- en/of thuiswerkvergoeding. Het aantal uren en dagen per week bepalen we in gezamenlijk overleg. We zoeken bij voorkeur iemand die (zeer) binnenkort kan starten.

INTERESSE?

Stuur je cv en korte motivatie naar paulien.pakkert@brtls.nl. Heb je nog vragen? Bel dan met Paulien Pakkert (consultant beleidsonderzoek), telefoon 06 – 571 20 721.